Torrent letöltés / információk

AIDA64 Business Edition v5.95.4500 Hun Portable torrent
(Játékok)


Letöltés / információk:
AIDA64 Business Edition v5.95.4500 Hun Portable | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]


Az AIDA64 egy modern diagnosztikai és sebességmérő alkalmazás Windows környezetbe. Az AIDA64 széles körű szolgáltatásainak köszönhetően számtalan módon tudja segíteni a tuningolást, hibakeresést, stabilitás tesztelést és érzékelő figyelést. A szoftvernek egyedülálló képességei vannak a processzor, rendszermemória és adattároló eszközök sebességének mérésére. A program felülete több nyelvre állítható be, természetesen magyarul is tud.A díjnyertes AIDA64-motorra épülő üzleti szoftver, mely részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, valamint távoli funkciókkal teszi egyszerűbbé a gépek karbantartását. A termék statisztikai adatokkal támogatja az IT-döntéshozatalt, és így segíti az informatikai költségek csökkentését.


Az AIDA64 Business az igényeknek megfelelő részletességű hardver- és szoftverleltárt készít a vállalati hálózatra csatlakozó windowsos számítógépekről.
Mivel támogatja a parancssori kapcsolókat, a leltárkészítés teljes mértékben automatizálható, a PC-kről készített riportok pedig további feldolgozást lehetővé tévő nyílt fájlformátumokba és SQL-adatbázisba is elmenthetők. A különböző időpontokban készített leltárak közti eltérések nyomon követhetők a szoftver változáskezelőjében, de a termék valós időben is tud figyelmeztetést küldeni bizonyos eseményekről, változásokról, valamint távoli megfigyeléssel és távvezérléssel segíti a PC-k karbantartását. Az AIDA64 Business minden 32 és 64 bites Windows operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Windows 10-et és a Windows Server 2016-ot is

Telepíteni nem kell, a mellékelt keygen-nel generálsz aktiváló kódot, miután az AIDA64 változatodnak megfelelően beéllítod.

Rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Microsoft Windows 95 vagy újabb
Processzor: Intel Pentium vagy újabb
Memória: 32 MB (a benchmarkokhoz legalább 128 MB)
Telepítéshez szükséges lemezterület: 40 MB


? Magyar weboldal: http://www.aida64.hu/termekek/aida64-business
Méret:
71.92 MB (75,411,576 Byte)
Kapcsolatok:
26 feltöltő, 1 letöltő (27 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 01. 14. 00:47:22
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 01. 14. 06:15:20
Fájlok (80 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2018 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat